Hinnasto

 


 

KOYAMAN TOIMINTAHINNASTO VUODELLE 2020

 

Jäsenmaksu 120 € (maksetaan kerran vuodessa elokuussa, voimassa 1.9.-31.8.)

Koyaman jäsenyys sisältää jäsenoikeudet, judoharrastuksen ja kilpailemisen kattavan tapaturmavakuutuksen, oikeuden osallistua Suomen Judoliiton kilpailuihin ja koulutuksiin sekä oikeuden suorittaa Judoliiton tunnustamia vyöarvoja. Lisäksi jäsenellä on mahdollisuus osallistua Judoliiton valmennusryhmien toimintaan ja saada valmennustukea.

Jäsenmaksuilla katetaan myös seuran toiminnan hallinnoimisesta aiheutuvia kuluja sekä Pohjolan tuplaturvavakuutus,  joka on tapaturmavakuutus seuran toimeksiannosta vapaaehtoista talkootyötä tekeville alle 75–vuotiaille (esim. kilpailujen ja tapahtumien järjestäminen, valmennus, koulutus, varainhankinta, luottamusmiestyö, toimistotyö). Myös matkalla työhön ja matkalla työstä sattuneet tapaturmat kuuluvat vakuutukseen.Tuplaturva sisältää myös jäsenseurojen vastuuvakuutuksen, joka korvaa ns. kolmannelle osapuolelle sattuneita vahinkoja.

Tämä maksu maksetaan suomisport.fi-palvelussa!

 

HUOM! Viking Line tarjoaa jäsenille alennukset Viking Linen laivoilla matkustettaessa. Tutustu Viking Linen judokoille tekemään hinnastoon klikkaamalla tästä.

 


 

Harjoittelumaksut Junnut ja Aikuiset: syyskausi 120 € ja kevätkausi 145 €
Erkkajudo: syyskausi 60 € ja kevätkausi 110 €
Perhejudo/Muksujudo: Talvikausi 180 € (laskutetaan kahdessa erässä)


Harjoittelumaksut laskutetaan/maksetaan lokakuussa ja helmikuussa.

Harjoittelumaksu sisältää ohjatun judoharjoittelun vähintään kaksi kertaa viikossa, perhejudossa, muksujudossa ja erkkajudossa kerran viikossa. Maksu sisältää myös osallistumismaksut Koyaman järjestämiin kilpailuihin sekä mahdollisuuden seuran antamaan tukeen koulutus-, harjoittelu- ja kilpailumatkoille. Harjoittelumaksulla katetaan tatamin tilavuokrat, seuratoiminnan kulut, sekä jäsenten saama tuki koulutuksiin, leireille ja kilpailuihin.

HUOM! Tämä maksu lähetetään sinulle sähköpostilla henkilölkohtaisesti ja maksu tulee Koyaman tilille. Älä siis maksa ilman viitenumerollista sähköpostilaskua mitään Koyaman tilille, kiitos!

 


 

Muut judon harrastamiseen liittyvät maksut

Judon harrastamiseen liittyy myös muita satunnaisempia kuluja. Näitä ovat mm. vyöarvojen korotukset eli ns. graduointimaksut, judopassimaksu, judopuvut ja -vyöt, seuratuotteet, judoliiton pakolliset koulutukset, osallistumismaksut tapahtumiin yms.

 

Graduointimaksut (sisältävät uuden vyön):

Keltainen

80 € (sisältää judopassin)

Oranssi

80 €

Vihreä

80 €

Sininen

80 €

Ruskea

110 €

Musta

seura kustantaa

 

 

Pakolliset seuran järjestämät Suomen Judoliiton koulutukset:

Judon perusteet

75 € (suoritetaan ennen vihreää vyötä)

Oppimisen ja opettamisen perusteet

75 € (suoritetaan ennen sinistä vyötä)

Tuomarin peruskurssi

75 € (suoritetaan ennen ruskeaa vyötä)
seura kustantaa, mikäli jäsen suorittaa myös tuomarilisenssin