Hinnasto


- - - -


KOYAMAN TOIMINTAHINNASTO VUODELLE 2023


Jäsenmaksu 135 € (maksetaan kerran vuodessa elokuussa, voimassa 1.8.-31.7.)

Koyaman jäsenyys sisältää jäsenoikeudet, judoharrastuksen ja kilpailemisen kattavan tapaturmavakuutuksen (judoliiton ryhmävakuutus), oikeuden osallistua Suomen Judoliiton kilpailuihin ja koulutuksiin sekä oikeuden suorittaa Judoliiton tunnustamia vyöarvoja. Lisäksi jäsenellä on mahdollisuus osallistua Judoliiton valmennusryhmien toimintaan ja saada valmennustukea.

Jäsenmaksuilla katetaan myös seuran toiminnan hallinnoimisesta aiheutuvia kuluja sekä Pohjolan tuplaturvavakuutus joka on tapaturmavakuutus seuran toimeksiannosta vapaaehtoista talkootyötä tekeville alle 75–vuotiaille (esim. kilpailujen ja tapahtumien järjestäminen, valmennus, koulutus, varainhankinta, luottamusmiestyö, toimistotyö). Myös matkalla työhön ja matkalla työstä sattuneet tapaturmat kuuluvat vakuutukseen.Tuplaturva sisältää myös jäsenseurojen vastuuvakuutuksen, joka korvaa ns. kolmannelle osapuolelle sattuneita vahinkoja.

Muksujudokoiden ei tarvitse maksaa seuran jäsenmaksua (vapaaehtoinen maksu).
 

Jos maksaminen ei onnistu, niin laita viestiä jani.suokanerva@koyama.fi .


Harjoittelumaksut Junnut ja Aikuiset: syyskausi 120 € ja kevätkausi 145 €
Erkkajudo: syyskausi 60 € ja kevätkausi 110 €
Perhejudo/Muksujudo: Talvikausi 180 € (laskutetaan kahdessa erässä).
Muksujudo kausi 2023-2024: 180€ (90€ syksy ja 90 € kevät)


Harjoittelumaksut laskutetaan/maksetaan lokakuussa ja helmikuussa.

Harjoittelumaksu sisältää ohjatun judoharjoittelun vähintään kaksi kertaa viikossa, perhejudossa, muksujudossa ja erkkajudossa kerran viikossa. Maksu sisältää myös osallistumismaksut Koyaman järjestämiin kilpailuihin sekä mahdollisuuden seuran antamaan tukeen koulutus-, harjoittelu- ja kilpailumatkoille. Harjoittelumaksulla katetaan tatamin tilavuokrat, seuratoiminnan kulut, sekä jäsenten saama tuki koulutuksiin, leireille ja kilpailuihin.

HUOM! Tämä maksu lähetetään sinulle sähköpostilla henkilölkohtaisesti ja maksu tulee Koyaman tilille. Älä siis maksa ilman viitenumerollista sähköpostilaskua mitään Koyaman tilille, kiitos!Muut judon harrastamiseen liittyvät maksut

Judon harrastamiseen liittyy myös muita satunnaisempia kuluja. Näitä ovat mm. vyöarvojen korotukset eli ns. graduointimaksut, judopassimaksu, judopuvut ja -vyöt, seuratuotteet, judoliiton pakolliset koulutukset, osallistumismaksut tapahtumiin yms.


Graduointimaksut (sisältävät uuden vyön):

Keltainen80 € (sisältää judopassin)
Oranssi80 €
Vihreä80 €
Sininen80 €
Ruskea110 €
Mustaseura kustantaaPakolliset seuran järjestämät Suomen Judoliiton koulutukset:

Judon perusteet75 € (suoritetaan ennen vihreää vyötä)
Oppimisen ja opettamisen perusteet75 € (suoritetaan ennen sinistä vyötä)
Tuomarin peruskurssi75 € (suoritetaan ennen ruskeaa vyötä)
seura kustantaa, mikäli jäsen suorittaa myös tuomarilisenssin