Oulun alueleiri 19.-20.3.2022

Oulun alueleiri on tarkoitettu kaikille alueen judokoille ikään ja tasoon katsomatta. Nuorten ja aikuisten ryhmässä valmentajana toimii Judoliiton vuoden 2021 valmentajaksi valittu Tuomas Narva.  

Matkalle lähdetään yhteiskyydillä aikaisin lauantaina aamulla ja saapuminen takaisin ajoittuu sunnuntaina iltapäivälle. Aikataulut ilmotetaan lähempänä reissua.

Leiri on tarkoitettu kaikille nuorten ja samurainuorten ryhmäläisille, myös alkuvuodesta ryhmään liittyneille  keltavöisille. Yhtenä leirin valmentajista toimii samurainuorten Juho Lahtinen.

Vuonna 2011 ja sen jälkeen syntyneet tarvitsevat huoltajan mukaan. Yhdellä huoltajalla voi olla huolehdittavanaan maksimissaan viisi junioria. Bussimatka on huoltajalle ilmainen, mutta ateriat tulee kustantaa itse.

Majoittuminen tapahtuu Oulun judokerhon tatamilla, joten mukaan yöpymiseen tarvittavat asiat, kuten makuualusta, tyyny, hammasharja, peseytymisvälineet, jne.

Leirillä on järjestetty ruokailut (kts. liite:leiriohjelma).

Ilmoittautuminen on sitova ilmoittautumispäivämäärän jälkeen.
Kaikille suositellaan omaa matkavakuutusta, Koyama ei vastaa matkan
peruuntumisesta. Reissuun lähdetään vain terveenä. Koronaohjeistus tarkennetaan ennen matkaa.HINTA 95 e leiri ja bussimatkan osuu. Arvio 35 euroa kun osallistija on 30.

huoltajan ruokailupaketti 50 e

Ilmoittautuminen lauantai aamuun 5.3. kello 8 mennessä.
 

Leirin ohjelma: https://ojk.fi/wp-content/uploads/Alueleiri_Maaliskuu_2022_OJK-1.pdf

 

Ilmoittautumislomake


Osallistujan tiedot

*
*
*
*

Muuta huomioitavaa:


Lähteekö huoltaja mukaan?

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.