Judoliiton vakuutusturva

Vakuutusturva

Jokainen Judoliiton jäsenseuran jäsen on vakuutettu Pohjola Vakuutus Oy:n Sporttiturva-vakuutuksella, kun jäsen on rekisteröityneenä seuran jäseneksi Suomisportissa ja hänestä on maksettu liiton lisenssimaksu.

Vakuutus kattaa harjoituksissa, kilpailuissa, leireillä ja matkalla niihin ja niistä tapahtuvat tapaturmat.

Jäsenvakuutuksen tuoteseloste vakuutusturva judo uusi

Vahingon sattuessa aina ensimmäinen yhteydenotto Pohjola Terveysmestari -palveluun puhelinnumero: 0100 5225.

Sporttiturvan vakuutus tunnus: Vakuutusnumero 06-21983

Judon lisäturvavakuutus kaudella 2022-2023

Judoliiton lisäturvavakuutus on vapaaehtoinen lisävakuutus liiton lisenssin ostaneille seurojenjäsenille. Lisäturvavakuutus korottaa jäsenseuran jäsenen vakuutusturvaa hoitokulujen osalta 10 000 €:lla.
Lisenssiin kuuluva vakuutus on ensisijainen vahingon sattuessa hoitokulujen osalta 5 000 € alle 18-vuotiaille ja 7500 € yli 18-yuotiaille, jonka jälkeen hoitokulut korvataan lisäturvavakuutuksesta. Lisäturvavakuutuksen tuoteseloste ilmestyy tämän sivun alalaidassa.

Lisäturvavakuutus maksaa 110 €. Vakuutuksen hintaan lisätään 2 euron hallinnointimaksu. Lisäturva judo uusi

Judon lisäturvavakuutus hankitaan osoitteessa www.suomisport.fi.

Pikaohje Lisäturvavakuutuksen ostamiseen Suomisportissa klikkaa tästä.

Vahingon sattuessa aina ensimmäinen yhteydenotto Pohjola Terveysmestari -palveluun puhelinnumero: 0100 5225.

Lisäturvan vakuutustunnus: Vakuutusnumero 06-121606

Pohjolan Tuplaturva

Pohjolan Tuplaturva korvaa liiton, alueiden ja jäsenseurojen toimeksiannosta vapaaehtoistyötä tekeville alle 75–vuotiaille sattuvia tapaturmia. (Esim. kilpailujen ja tapahtumien järjestäminen, valmennus, koulutus, varainhankinta, luottamusmiestyö, toimistotyö). Myös matkalla työhön ja matkalla työstä sattuneet tapaturmat kuuluvat vakuutukseen.

Toiminnan vastuuvakuutus korvaa vakuutetun (=liiton tai seuran) kolmannelle osapuolelle aiheuttaman henkilö- ja esinevahingon, josta vakuutettu on voimassa olevan oikeuden mukaan korvausvastuussa. Vahingon voi aiheuttaa vakuutetun työsuhteinen työntekijä tai vapaaehtoistyöntekijä, joka työskentelee vakuutetun toimeksiannosta. Vakuutus kattaa myös järjestäjän vastuun silloin, kun vakuutettu on pääsymaksullisen tai -maksuttoman tilaisuuden, harjoituksen tai leirin järjestäjänä.

Vahingon sattuessa aina ensimmäinen yhteydenotto Pohjola Terveysmestari -palveluun puhelinnumero: 0100 5225.