Koyama Englantiin 2018

Terve !

Kokoonnuimme 28.5.2017 Koyama-shian yhteydessä ja päätimme seuraavaa:


AJANKOHTA

Esitämme Englantiin ensisijaisena toiveena hiihtolomaviikkoa 2018, ja toissijaisesti kesäloman alun jälkeistä toista viikkoa. Tämä asia on hoidettu.

Nyt odottelemme vastausta.


SITOUTUMINEN

Kun Englannista saadaan tieto ajankohdasta Leksa jakelee tiedon Koyaman sivuston Lontoo osion kautta. Samaan yhteyteen tulee ajankohta mihin mennessä jokainen hankkii itselleen lentoliput JA ilmoittaa sen jälkeen olevansa sitoutunut lähtemään reissulle määräpäivään mennessä.


LENTOLIPUT

Lentoliput jokainen hankkii omalla kustannuksellaan ja omia kanaviaan, ja sovimme ainoastaan paikan ja ajan millä lentoasemalla tavataan ja mihin aikaan. Tämä menettely sen vuoksi että jokaisella on maksimaalinen mahdollisuus yhdistellä haluamiaan asioita reissuun alkuun tai loppuun, esim. tulla aikaisemmin tai lähteä myöhemmin, ottaa halaumanlaisensa lentolipun, maksaa X-kappaletta matkatavaroita, harkita ottaako peruutusturvan jne. Tällä vältytään myös etukäteismaksujen keräämiseltä ja menettely on mahdollisimman yksinkertainen.


Charter-lento ja ryhmälippujen käyttäminen suljettiin pois tehtyjen selvitysten perusteella ainakin tässä vaiheessa kustannuksellisista ja menettelyllisistä syistä.


MAJOITUS

Majoitus on tällä hetkellä avoinna. Siitä ilmoitetaan heti kun saamme tietoa.


KULJETUKSET

Englannissa järjestämme kuljetukset lentokentällä kokoontumisen jälkeen yhteiskuljetuksena. Jos saamme sponsoreita tms. käytetään saatu tuki tämän tyyppisiin kustannuksiin jotka kohdistuvat selkeästi koko porukalle. Pitää myös miettiä mitä näkyvyyttä tms. me voimme antaa vastineeksi sponsorille /-eille.


LISÄTIETOJA YMS

Leksa 040-5508386


Terveisin

Leksa
 

 


 

Vanhempia muistiinpanoja ja dokumenttejä: