Yanagi Heinävesi 29.6. - 3.7. ilmoittautuminen

Kaikille judoharrastajille, niin aloittelijoille, kuin maajoukkueurheilijoille soveltuva Heinäveden Yanagin kesäleiri pidetään 29.6.-3.7.2022.

Tällä lomakkeella ilmoittaudut sitovasti mukaan bussimatkalle.

Huom ! Vuonna  2011 syntyneillä ja  nuoremmilla tulee olla oma nimetty huoltaja (samalla huoltajalla voi olla useampi huollettava).

Jokainen lähtijä ilmoittautuu leirille ja maksaa leirimaksun itse. Ohjeet tässä linkissä:
https://judo.fi/tapahtuma-yksittainen/?id=681887

Bussi lähtee Rovaniemeltä aikaisin keskiviikkoaamuna (aikataulu vielä avoin) ja kulkee Kemin ja Oulun ohitse kohti Heinävettä. Paluukyyti päin vastoin. Tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan lähtijöille myöhemmin.

Koyamalaisille hinta 120e, oululaisia OJK tukee matkan osalta ja hinta on 0e. 

 

Laskutus: tapahtuman jälkeen sähköpostiin.
Ilmoittautumispäivän jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Koyama ei vastaa reissun peruuntumisesta.

Mikäli matka mahdollisesti perutaan, Koyama laskuttaa ne kulut, joista ei ole saanut palautusta tai hyvitystä (esim. bussiliput, majoitus- ja ilmoittautumismaksut, joista ei ole saatu palautusta). Sairastumis-/loukkaantumistapauksissa matkustaja voi hakea omasta matkavakuutuksesta korvauksia lääkärintodistusta vastaan niistä kuluista, jotka Koyama on laskuttanut (matkavakuutus tulee olla voimassa matkaa varatessa). Judoliiton jäsen- ja lisäturvavakuutuksesta voi hakea korvauksia, kun on loukkaantunut äkillisen tapahtuman seurauksena kotimaassa.

Ilmoittautuminen viimeistään 9.6.

Ilmoittautuminen Heinäveden bussimatkalle


Osallistujan tiedot

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.