Pulttikuppi I, Raahe 25.1.2020

 

Jälleen olisi Pulttikupin aika.

Ensimmäinen osakilpailu järjestetään lauantaina 25.1.2020. Kisapaikkana on vanha tuttu Urheilutalo Raahela. osoitteessa Palokunnankatu 28, 92100 Raahe.

Lähtö tapahtuu lauantaina aamulla klo 6.00 linja-autoasemalta. Punnitus kisapaikalla on klo 9.00-10.00 ja ottelut on ilmoitettu alkavaksi noin klo 12.00. Tuttuun tapaan pidämme bussissa hiljaisuuden Kemiin asti, jotta halukkaat saavat vielä hetken aikaa torkkua.

Pakkaa mukaan (bussin tavaratilaan) judogi, pyyhe ja sisäkengät/sukat sekä judopassi, jos sinulla sellainen jo on. Matkustamoon voit pakata mukaan tarpeellisen määrän eväitä sekä viihtymistarvikkeet. Eväitä kannattaa varata tarpeeksi, koska päivästä tulee pitkä. Pysähdymme kotimatkalla syömään päivällisen omakustanteisesti. Karkit, sipsit, limsat ja muut herkut jätetään kotimatkaa varten.

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella 19.1.2020 mennessä. Muistathan mainita lomakkeella, jos olet mahdollisesti kulkemassa omalla kyydillä.

Kilpailumatka on kaikille osallistujille maksuton. Seuran nimeäminä toimihenkilöinä mukana ovat Arto Melaranta, Juho Lahtinen ja Emilia Melaranta.

Lisätietoja: arto.melaranta@gmail.com


Osallistujan tiedot

*
*
*
*
*

Huoltajan tiedot

*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.