Murmanskin leiri 3.-6.1.2019

Murmanskin leiri 3.-6.1.2019, Venäjä

 

POHJOINEN JOUKKUE tekee yhteisen reissun Murmanskiin Venäjälle  to 3.1. – su 6.1.2019.

Leiri ja matka on tarkoitettu junioreille, kilpailijoille ja harrastajille, sekä junnujen vanhemmille. Leiriltä löytyy meidän tasolle sopivaa vastusta erinomaisen paljon. On helpompaa kaveria ja haastavampaa kamppailijaa vastassa.

Nuoremmat juniorit (U15 ja alle) tarvitsevat oman nimetyn huoltajan mukaan. Huoltaja ilmoittautuu alla olevalla lomakkeella ja kertoo kenen huoltaja on.

Ohjelma:

Lähtö to 3.1. aamulla Rovaniemeltä (Oulusta), Raja-Joosepin kautta Murmanskiin
Leiri ja leirikisa
Paluu su 6.1. aamupalan jälkeen samaa reittiä takaisin

Matkalla pysähdymme syömään.

Majoitus: Hotelli Parkinn tai Meridian.

Ruokailut: aamupala hotellissa, lounas leiripaikan läheisyydessä paikallisten järjestämänä, päivällinen omatoiminen ravintolassa. (Hotellin läheltä löytyy useita hyviä ja nopeita ruokapaikkoja)

Hinta-arvio reissulle on 360 euroa per hlö. Hinta voi muuttua osallistujamäärien mukaan! Hinta sisältää:

  • matkat Rovaniemi - Murmansk - Rovaniemi
  • majoituksen hotellissa
  • leirimaksun

Hinta ei sisällä ruokailuja.

Koyama tukee koyamalaisia osallistuja, eikä koko hinta tule osallistujan maksettavaksi. Näillä näkymin omavastuu asettuu 235e tienoille, jonka lisäksi tulee viisumimaksu (noin 45e).

Venäläiset ovat olleet aktiivisesti mukana alueen kisoissa ja tapahtumissa ja ovat muutoinkin ilmaisseet halunsa kehittää Barentsin alueen yhteistyötä. Tämä reissu on myös alueiden ystävyysmatka, joten tarkoitus on myös tutustua toimintaan ja kaikki "uteliaat" ja kiinnostuneet on tervetulleita, vaikka tarkoitus ei olekaan olla leirillä mukana.

Vanhemmat voivat shoppailla Murmanskin kaupungissa. Reissu on kuitenkin juniorimatka eli savuton ja alkoholiton.

Fiilistelyä 2016 leiriltä!

Kaikista seuroista edellytetään mukaan huoltaja omaa joukkuetta kaitsemaan. Jos seuran huoltajaa ei ole, tulee huoltaja-asia sopia jonkun toisen seuran huoltajan kanssa.

 

Viisumit

Hankimme viisumit reissua varten keskitetysti. Pyydämme kutsun venäläisiltä jolloin saamme urheiluviisumin. Tarkistakaa, että passinne on voimassa 6kk reissun jälkeen, eli vielä ainakin 7.7.2019. Jos ei, hommatkaa sellainen heti. Hankkikaa myös passikuva viisumia varten, koulukuva ei käy.

Viisuminhnkinnasta ja vakuutuksista lähetämme vielä tarkemmat ohjeet ilmoittatuneille s-postiin. 

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset viimeistään 26.11. mennessä alla olevalla lomakkeella. Tämä on tärkeä tehdä mahdollisimman nopeasti, sillä saatte viisuminhakuohjeet s-postilla.

 

POHJOINEN JOUKKUE

Matkanjohtaja ja järjestävä seura

Tomi Teppo
tomi.teppo@koyama.fi
+358 40 849 6015
Koyama ry

 

Pohjoisen Joukkueen ilmoittautumiset Murmanskin leirimatkalle

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.