Koyama kesätreenit 2020

Koyaman kesäharjoittelu

Alle 50 hengen ryhmäharjoittelu mahdollistuu jälleen kesäkuusta alkaen. Kuitenkin siten että turvavälejä pidetään. Judokoiden osalta tämä tarkoittaa tällä tietoa sitä, että emme pääse vielä judoa harjoittelemaan. Koyama käynnistää kuitenkin kesätreenit oheistreeneillä kesäkuun alusta pitäen. Treenipäiviksi on valittu tiistai ja torstai. Järjestämiseen tarvitaan myös teidän apua. kts. alla.

Tiistaisin on aina Koyaman hölkkäpäivä. Lähtö Lappi-Areenan takaparkista klo 18 ja jakaudumme siellä tasoryhmiin ja käydään n. 1h lenkillä Ounasvaaran maastossa. Juoksuharjoittelu kannattaa aloittaa jo nyt, että tiistaina kesäkuun 2. päivä jaksaa olla mukana tunnin hölkässä. Laitamme ilmoittautumislomakkeen koyaman sivuille ja hölkkäporukasta muodostetaan whatsapp porukka johon voi sitten ilmoittaa, jos ei pääsekään mukaan. Hölkässäkin pidetään turvavälejä mutta kaverin kanssa pääsee silti jutustelemaan.

Torstaisin on vaihtuvan teeman mukaista liikuntaa. Ensimmäisenä torstaina (4.6.) on vuorossa maastopyöräilyä. Osallistujat tuovat mukanaan oman maastokelpoisen pyöränsä ja lähdemme Ounasvaaran maastoihin. Ennakkoilmoittautuminen on tähänkin tarpeen, jotta osaamme varata riittävästi ohjaajia mukaan. Lähtö klo 18 Lappi-Areenan takaa ja mukaan siis oma pyörä ja ehdottomasti myös pyöräilykypärä.

Seuraavien torstaiden ohjelma on auki. Olisiko sinulla jokin idea mitä voidaan tehdä porukalla ja olisiko sinulla tai lähipiirillä mahdollista olla sitä järjestämässä? Jos ohjelmasta aiheutuisi kustannuksia, niin laittakaapa siitäkin arviota, niin osataan ohjeistaa oikein.

T. Jani Suokanerva
Puheenjohtaja
Koyama ry

Koyaman kesätreenit 2020

Torstaiohjelman ilmoittautuminen (joka torstaille erikseen)