Judoleiri Oulussa sunnuntaina 26.9.2021

Oulun Judokerho järjestää leiripäivän Oulussa sunnuntaina 26.9. Leiri on tarkoitettu kaikenikäisille junioreille, eli Koyamasta Nuorten ryhmälle ja Samurainuorille. Linja-auto leirille lähtee linja-autoasemalta sunnuntaina aamulla klo 6:00 ja takaisin Rovaniemellä ollaan samana päivänä n. klo 21. Leirin hinta on 30€/juniori ja 5€/huoltaja. Koyama laskuttaa leirin hinnan reissun jälkeen sähköpostilla. Lopullinen junioreiden osallistumishinta tulee olemaan hieman matalampi, mikäli linja-auto saadaan täyteen.
 

Leirihintaan kuuluu kuljetus sekä kahdet harjoitukset. Leirin yhteydessä järjestetään yhteinen ruokailu, jonka jokainen siihen osallistuva maksaa itse. Lisäksi pysähdymme paluumatkalla syömään, joten mukaan kannattaa ottaa taskurahaa ja jonkin verran omaa evästä. Reissuun mahtuu maksimissaan 10 huoltajaa ja jos mukaan on lähdössä enemmän huoltajia, niin huoltajapaikat täytetään lähtökohtaisesti ensimmäiselle leirilleen osallistuvien keltavöisten junioreiden huoltajilla.
 

Ilmoittautuminen leirille perjantaina 17.9. klo 18:00 mennessä alla olevalla lomakkeella. Leirille voi halutessaan saapua myös omalla autolla, jolloin lomakkeen lisätietokenttään kommentiksi, että leirille saavutaan omalla kyydillä.

 

Valmentajista mukaan leirille lähtee Juho Lahtinen, Emilia Melaranta ja Samuel Salmela. Lisätietoa leiristä: juho.lahtinen@koyama.fi / 050 4867608.

Ilmoittautumislomake


Osallistujan tiedot

*
*
*
*

Huoltajan tiedot

*
*

Muuta ilmoitettavaa tai huomioita

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.