Haru Shiai, Oulu 4.5.2019

Oulun Judokerho järjestää perinteisen Haru Shiain lauantaina 4.5.2019. Kilpailussa on sarjat niin aikuisille kuin junioreillekin.

Paikkana on OJK:n kotisali osoitteessa Leväsuontie 17, 90630 Oulu (vanha koulurakennus).

Tänä vuonna järjestämme bussikyydin niille jotka eivät pysty omalla kyydillä menemään. Kuljetus lähtee Linja-autoasemalta 4.5. klo 5.45. Punnitus kisapaikalla on klo 8.00-9.00 ja ottelut on merkitty alkavaksi noin klo 10.00. Omavastuu reissulle on 20 euroa ja Koyama hoitaa osallistumismaksut ja ilmoittautumiset tuttuun tapaan keskitetysti. Bussikyydillä mukaan lähteviltä kannustajilta perimme niinikään 20 euroa Ilmoittautuminen päättyy lauantaina 27.4.2019.

HUOM! OJK järjestää myös leiripäivän sunnuntaina 5.5.2019. Mikäli olet leirille osallistumassa, voit hoitaa sen ilmoittautumisen ja maksun itse. Lisätietoja leiristä löydät OJK:n kotisivuilta osoitteessa https://oulunjudokerho.sporttisaitti.com/

Bussiin lähteville pätevät vanhat jo tutuksi tulleet säännöt. Matkustamoon pakataan mukaan vain eväät ja viihtymistarvikkeet. Judogi ja muut varusteet menevät bussin tavaratilaan. Matkanjohtajana toimii Arto Melaranta ja seuran puolesta vastuuvalmentajina ainakin Juho Lahtinen ja Emilia Melaranta.

OMALLA KYYDILLÄ MATKUSTAVAT: Muista merkitä oma kyyti lomakkeelle.

Kilpailukutsu: http://www.judoliitto.fi/site/assets/files/8295/haru_shiai_kutsu_2019.pdf

Lisätietoja: arto.melaranta@gmail.com


Osallistujan tiedot

*
*
*
*
*

Huoltajan tiedot

*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.